Koffie en lekkers

Bij BlendUT drink je heerlijke kwaliteitskoffie, versgemalen waar je bij staat, van Fleur de Café. Hier maken we latte's van, cappuccino's, espresso's en 'gewone' koffies. 

Onze thee varieert van groene, zwarte, rooibos- tot kruidenthee. En dat met de tot de verbeelding sprekende namen als Zorgeloos, Vreugdevuur, en de verrassend lekkere smaken zoals Sencha Cactus Vijg, Sencha Lemon en Rooibos Cranberry. Uiteraard hebben we ook een klassieke maar zeer goede Earl Grey en Ceylon thee. 

horeca bord

Onze taarten komen deels van Dudok, deels uit de wijk. We hebben van Dudok de appeltaart (al dan niet met verse slagroom), citroen-meringuetaart, brownietaart en cheesecake met bosvruchten. Uit Leidsche Rijn komt de worteltaart met frisse frosting. Wil je iets kleiners bij de koffie, kies dan de slagroomtruffel of witte chocoladefudge met pistache, cranberry en kokosschilfers van Mijn Suikertante.

Voor de kleintjes is er, naast de kidshoek, ook het cakejes versieren. Lekker met slagroom en kleurige sprinkles of vlokjes. Bekertje ranja erbij, en ook de kinderen zijn blij!

Bekijk ook eens onze tostikaart! Naast de welbekende ham/kaas en kaastosti's, hebben we ook de Special, de Geit en de Salami-tosti. Smullen!!!