Over BlendUT

Welkom bij BlendUT; de perfecte mix van een bijzondere winkel, koffiebar met heerlijke koffie en een sfeervolle en inspirerende workshopruimte.

Bij BlendUT vinden ondernemers en consumenten wat ze zoeken!

BlendUT zit in Utrecht Leidsche Rijn, het grootste groeigebied van Nederland met nu ruim 27.000 inwoners en in de toekomst ruim 50.000. Een gebied met een grote variëteit aan woningen en scholen, het grootste park van Nederland en honderden speelplaatsen voor kinderen. Maar met helaas maar weinig bijzondere winkels met verrassende producten. En dat terwijl er in Leidsche Rijn zoveel creatievelingen en kooplustige mensen wonen. Tijd voor verandering dus!

De eigenaren van BlendUT, Catelijne Gerlag en Linda Jansen, zijn creatieve ondernemers. Het idee van BlendUT is dat hier de krachten van de (lokale) creatieve ondernemers gebundeld worden om zo een sfeervol en bijzonder rent-a-shelf concept neer te zetten. BlendUT is een ontmoetingsplek, en dé fysieke winkel voor veel internet ondernemers met originele producten. Hier kunnen klanten de spullen uit webshops echt zien, ruiken en voelen!

team2

Van links naar rechts: Nienke, Linda, Catelijne en Jeanine (en, niet op de foto: Wilma en Liesbeth!)

Nienke heeft de sieradenshop Accessorize Paradise, Jeanine van Maris is fotografe en heeft viltproducten onder het merk Ull en lichaamsverzorging onder de naam You Broke My Caterpillar. Liesbeth van Binsbergen maakt met haar bedrijf LizPrintzz de mooiste prints voor op tassen, sjaals, kussens, servies, etuis en handgemaakte notebooks.

Voor vragen: info@BlendUT.nl

cropped-logo.png

 

Contact

Openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag: 10:00 uur tot 18:00 uur

Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Gesloten rondom de feestdagen:
– zondag 24 december
– woensdag 27 december (3e Kerstdag)
– zondag 31 december 

 

Adres:

Ella Fitzgeraldplein 4
3543 EP Utrecht
info@BlendUT.nl

Linda: 06-5104 9121
linda@blendut.nl
Catelijne: 06-20967374
catelijne@blendut.nl