pile-2

Workshop tekstarmbanden maken 16 juni

Tijdens deze stoere workshop leer je alle technieken die je nodig hebt om je eigen tekst of quote op een mooie armband te krijgen. Je gaat dus naar huis met een eigen armband, met jouw tekst die je er zelf in hebt geslagen.

Naast een inspirerende tekst kan je natuurlijk ook de naam van een geliefde of je kindje op een armband zetten. Of een geboortedatum of de datum van een andere bijzondere gebeurtenis of bijvoorbeeld de coördinaten van een speciale plek. Voor meer inspiratie kun je alvast kijken op www.by-mar.com.Na de uitleg ga je oefenen op oefenmateriaal en dan sla je met een hamer en veel liefde je eigen unieke armband! Die je na afloop ook nog eens mooi kunt inpakken.
Het materiaal waar je mee gaat werken is messing (goudkleur), koper (roségoudkleur) of aluminium (zilverkleur). Altijd nikkelvrij.

Deze workshop is geschikt voor volwassenen.

Kosten € 32,50 (de eerste koffie en wat lekkers is van By Mar!)
Na de workshop zijn alle aankopen van handgemaakte sieraden of ansichtkaarten van By Mar in de winkel liggen met 10% korting.

Vooraf inschrijven is verplicht en dit doe je door een mail te sturen naar concepts@by-mar.com. Je kunt inschrijven voor de volgende data:

zaterdag 16 juni van 15.00 tot 16.30

Posted in Activiteiten.