pile-2

Workshop tekstarmbanden maken

Op zaterdag 10 februari tussen 11.00 en 12.30u vindt de workshop ‘tekstarmbanden maken’ van By Mar plaats in BlendUT!

Tijdens deze stoere workshop leer je alle technieken die je nodig hebt om je eigen tekst of quote op een mooie armband te krijgen. Naast een inspirerende tekst kan je natuurlijk ook de naam van een geliefde of je kindje op een armband zetten. Of  een geboortedatum of de datum van een andere bijzondere gebeurtenis of bijvoorbeeld de coördinaten van een speciale plek. Voor meer inspiratie kun je alvast kijken op www.by-mar.com. Na de uitleg ga je oefenen op oefenmateriaal en dan sla je met een hamer en veel liefde je eigen unieke armband! Die je na afloop ook nog eens mooi kunt inpakken.

Deze workshop is geschikt voor volwassenen. Vooraf inschrijven is verplicht en dit doe je door een mail te sturen naar concepts@by-mar.com.

De deelname aan deze workshop kost Euro 32,50 en de eerste koffie en wat lekkers is van By Mar!

Na de workshop is het mogelijk om de mooie handgemaakte sieraden of ansichtkaarten van By Mar die in de winkel liggen aan te schaffen met 10% korting. (Ook ontvang je een leuke korting indien je direct een By Mar workshop boekt voor een vrijgezellenfeestje, babyshower of bijvoorbeeld een vriendinnenweekend.)

Het materiaal waar je mee gaat werken is messing (goudkleur), koper (roségoudkleur) of aluminium (zilverkleur). Altijd nikkelvrij.

– Zaterdag 10 februari
– Tijd: 11.00 – 12.30 uur
– Kosten: 32,50 Euro pp inclusief koffie/thee en iets lekkers
– Aanmelden concepts@by-mar.com

(plek voor 4 – 8 personen)

Posted in Activiteiten.