geschenkdoos

Workshop Pimp je eigen box met Handlettering

Op woensdagavond 7 februari kun je bij BlendUT een mooie doos versieren met handlettering. Op de foto zie je een voorbeeld, maar de tekst kan ook anders zijn natuurlijk!

Je kan de doos kado geven,  bijvoorbeeld voor Valentijnsdag aan je lief, gevuld met een lekker geurtje of een lekker drankje, maar je kan natuurlijk ook je eigen spulletjes erin opbergen.

Handlettering is de kunst om letters te tekenen en super leuk om te doen. Bedenk een mooie tekst, deze gaan we met krijt op de doos zetten (deze is geschilderd met schoolbordverf), daarna zetten we de tekst met Paint marker op de doos. Het hoeft niet perfect, imperfectie mag en geeft eigenheid aan je ontwerp.

Prijs van de workshop is 25,00 euro, inclusief houten doos. Deze neem je na afloop van de workshop mee naar huis. Materialen gebruik je van het atelier. Workshop is Just for Fun, beginners niveau en voor volwassenen.

Tussendoor is er tijd voor koffie, thee en wat lekkers. Mocht je allergie producten gebruiken, wil je deze dan zelf meenemen!

Datum: 7 februari, 19.30 tot circa 21.30 uur
Kosten: 25 euro inclusief thee/koffie/lekkers
Aanmelden tot 1 februari bij dewereldvanblos@gmail.com.

Love to see you!

 

Posted in Activiteiten.